Antena Meniu Search
x

Video Doi șoferi, morți pe loc după un accident dezastruos pe o șosea Buzău. Alte trei persoane sunt în stare gravă

Doi oameni și-au pierdut viața, iar alți trei au fost grav răniţi într-un accident dezastruos, pe DN2B, în localitatea Cilibia, judeţul Buzău, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 29.07.2023, 09:01

Vezi și

Conform IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că, în timp ce se deplasa pe DN 2B, dinspre Brăila către Buzău, o şoferiţă în vârstă de 65 de a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus la volanului căruia se afla un conducător auto de 46 de ani din Brăila.

Doi oameni au murit, alți trei au fost răniți

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi a şoferului, dar şi cu rănirea pasagerilor din maşina bărbatului: 3 persoane cu vârstele cuprinse între 18 şi 42 de ani, toţi din Brăila. 

Toate victinele au fost preluate şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Încauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi șoferi, morți pe loc după un accident dezastruos pe o șosea Buzău. Alte trei persoane sunt în stare gravă