Antena Meniu Search
x

Video Doi soți de 89 ani s-au aruncat împreună de la etajul 7 al blocului în care locuiau, în București. S-au ținut de mână până în ultima clipă

Scene cumplite în Capitală. Doi soţi au căzut de la etajul 7 al unui bloc din zona Barbu Văcărescu. Sunt luate în calcul toate variantele, însă cea mai plauzibilă este că ar fi vorba de o sinucidere.

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 14:49

Vezi și

Cei doi pensionari de 89 de ani au căzut de la etajul 7 al unui bloc situat pe Barbu Văcărescu, din Capitală. Ambii au fost declarați morți de echipajul sosit la fața locului pentru a le acorda primul ajutor. Bătrânii erau îngrijiți de o vecină, care plecase să le facă câteva cumpărături și i-a lăsat singuri. Când s-a întors a aflat deja de dubla tragedie.

Soții locuiau la etajul 3, au urcat patru etaje și s-au aruncat în gol de la intrarea de la ghenă de la nivelul 7 al imobilului. Oamenii legii iau în calcul toate posibilitățile. Vecinii spun că în momentul în care perechea s-a aruncat pe geam se ținea de mână.

Ce spun polițiștii 

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi soți de 89 ani s-au aruncat împreună de la etajul 7 al blocului în care locuiau, în București. S-au ținut de mână până în ultima clipă