Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Harghita, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Ipoteza poliţiştilor: crimă, urmată de sinucidere

Doi soţi din localitatea Sărmaş din Harghita au fost găsiţi împuşcaţi în propria casă. Poliţiştii iau în calcul ca primă ipoteză o crimă, urmată de sinucidere.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 02.05.2022, 13:59

Doi soţi din Harghita, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Ipoteza poliţiştilor: crimă urmată de sinucidere
Doi soţi din Harghita, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Ipoteza poliţiştilor: crimă urmată de sinucidere - Profimedia

Potrivit anchetatorilor, bărbatul impuşcat avea 64 de ani, iar soţia lui era cu trei ani mai mică. Cuplul avea împreună doi copii. Lângă trupurile neînsufleţite ale celor doi a fost găsită şi arma pe care aceştia au folosit-o. Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere. 

„Ieri, în data de 1 mai, în jurul orei 9:15 , Poliția municipiului Toplița a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Sărmaș au fost identificate două persoane (soț și soție), ce prezintă urme de împușcare. Având în vedere sesizarea, s-a constituit un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor. Urmează a fi stabilite împrejurările în care s-a săvârșit fapta.”, a  declarat Dan Dumitru Gîlcescu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi soţi din Harghita, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Ipoteza poliţiştilor: crimă, urmată de sinucidere