Antena Meniu Search
x

Doi tineri, cercetaţi penal după ce au participat la o cursă ilegală de maşini, în Piteşti. "Distracţia" s-a terminat cu rănirea a trei persoane

Doi tineri, cercetaţi penal după ce au participat la o cursă ilegală de maşini, pe o stradă din Piteşti. Trei persoane au fost rănite, a declarat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

de Redactia Observator

la 24.04.2023, 16:04

Doi tineri din Argeş, cercetaţi penal după o cursă ilegală de maşini, soldată cu trei răniţi - Shutterstock

Doi tineri sunt cercetaţi penal de poliţişti după ce au participat la o cursă ilegală de maşini pe o stradă din municipiul Piteşti, soldată cu rănirea a trei persoane, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Trei persoane au fost rănite

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au extins cercetările în cazul unui accident rutier produs între trei autoturisme, în seara zilei de 21 aprilie, pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

"Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Morăreşti, în calitate de conducător al unui autoturism, ar fi participat, pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, la o întrecere de autoturisme neautorizată, împreună cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, din Alexandria, pe acelaşi sens de deplasare, pornind de pe loc, din acelaşi punct şi accelerând puternic, după semnalul efectuat de unul dintre aceştia cu claxonul autoturismului", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, potrivit Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, tânărul de 23 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers din cauza vitezei excesive şi a provocat un accident rutier, avariind alte două autoturisme aflate în trafic şi rănind trei persoane.

"Celor doi conducători auto, care au participat la întrecerea de autoturisme neautorizată, le-au fost reţinute dovada înlocuitoare, respectiv permisul de conducere, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulaţie", precizează IPJ Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Doi tineri, cercetaţi penal după ce au participat la o cursă ilegală de maşini, în Piteşti. "Distracţia" s-a terminat cu rănirea a trei persoane