Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri, de 16 şi 21 de ani, au murit în accidentul din Galaţi. Şoferul avea permis de 3 luni

Accident cumplit în Galaţi. Doi tineri de 16 şi 21 de ani au murit arşi de vii în maşină. Şoferul, care avea permis de trei luni, a pierdut controlul maşinii şi s-a înfipt într-un camion. În urma impactului, ambele autoturisme s-au făcut scrum.

de Redactia Observator

la 30.01.2024, 20:32

Vezi și

Ora 9:30, localitatea Gara Berheci. O cameră de supraveghere montată pe Drumul Naţional 24, care leagă Tecuci de Bârlad, surprinde momentul accidentului. Într-o curbă, aproape de intrarea în localitate, şoferul începător pierde controlul volanului. Loveşte parapetul de pe marginea drumului şi ajunge pe contrasens unde intră într-un camion. Impactul e atât de puternic încât maşina se aprinde pe loc şi arde ca o torţă.

Martor: În jumătate de minut nu puteai să te apropii şi bubuia, sărea din ea, bubuia. Flacără foarte mare, nu puteai să stai lângă maşină.

Bogdan Carp, șef Poliția Rutieră Galaţi: Nu vorbim despre o depăşire neregulamentară, ci o viteză neadaptată.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a luat foc pe loc

Pe acelaşi subiect

Adrian Obreja - reporter Observator: Din maşină şi din cabina TIR-ului nu a mai rămas nimic. Ambele au ars complet, iar poliţiştii au găsit în autoturism doi tineri carbonizaţi.

Dragoş şi Ilie. Băiatul de 16 ani era cu unchiul său de 21 de ani, care avea permis din Octombrie. Se întorceau de la Tecuci, unde duseseră un prieten să dea examen auto.

Martor: Au fost uşile încuiate. Şoferul TIR-ului a dat cu stingătorul. A încercat şoferul, a luat geanta şi a fugit, imediat s-a aprins.

La locul accidentului mama şoferului a intrat în şoc. Poliţiştii au sprijinit-o să nu cadă din picioare.

Unchiul: Băi frate, nu pot să cred aşa ceva, Aoleu!

Mihăilă Ionel, unchiul pasagerului mort: Era un băiat credincios aşa, se ducea mereu la Biserică.

Şosele ţării sunt străjuite de cruci. Numai anul trecut peste 1.500 de români au murit în accidente rutiere. Peste 225 de mii de şoferi au rămas fără permis pentru că au încălcat legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi tineri, de 16 şi 21 de ani, au murit în accidentul din Galaţi. Şoferul avea permis de 3 luni