Antena Meniu Search
x

Doi tineri de 20 şi 21 de ani, care ar fi sustras 20.000 de euro şi telefoane de la o firmă din Austria, prinşi pe o stradă din Bacău

Un tânăr în vârstă de 20 de ani şi altul în vârstă de 21, ce aveau cu ei suma de 20.000 de euro şi cinci telefoane mobile pe care le-ar fi sustras de la o firmă din Austria, au fost identificaţi de poliţişti pe o stradă din Bacău, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

de Redactia Observator

la 21.09.2022, 15:30

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Cei doi tineri au fost găsiţi de poliţişti din Bacău, în ziua de 20 septembrie, pe o stradă din municipiu.

"Cu ocazia controlului corporal efectuat asupra acestora, a fost identificată suma de aproximativ 20.000 de Euro şi cinci telefoane mobile. Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi tineri ar fi sustras banii şi telefoanele mobile de la o firmă din Austria", a precizat sursa citată.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale, urmând să aibă loc activităţi specifice cooperării poliţieneşti internaţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi tineri de 20 şi 21 de ani, care ar fi sustras 20.000 de euro şi telefoane de la o firmă din Austria, prinşi pe o stradă din Bacău