Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Neamţ, la un pas de moarte din cauza vitezei. Maşina în care se aflau a secerat un stâlp electric

Doi tineri din Neamţ au scăpat, numai printr-un noroc, cu viaţă, după ce au secerat cu maşina un stâlp electric.

Vezi și

Doi tineri din Neamţ au scăpat, numai printr-un noroc, cu viaţă, după ce au secerat cu maşina un stâlp electric. Au rămas captivi în autoturismul făcut praf, iar salvatorii şi-au pus şi ei viaţa în pericol, pentru că stâlpul se mai sprijinea doar pe cablurile electrice şi risca să cadă peste ei.

Şoferul a fost dus, în grabă, la ambulanţă de medici. Abia mai respiră şi nu comunică cu ei. Tânărul tocmai fusese eliberat din epava maşinii care a intrat cu o forţă teribilă într-un stâlp electric şi, pur şi simplu, l-a secerat.

În timp ce un echipaj de salvatori îi acordă bărbatului primul ajutor, pompierii încearcă să o scoată dintre fiarele autobobilului şi pe pasagera de pe scaunul din dreapta. Ca să ajungă la ea, trebuie să taie maşina bucată cu bucată. 

Intervenţia se desfăşoară contracronometru, pentru că stâlpul se mai ţine doar în cablurile electrice şi se poate probuşi în orice clipă peste salvatori.  

Cei doi tineri se întorceau dintr-o vizită când, în dreptul Staţiei de Salvare din Piatra Neamţ, şoferul a pierdut controlul volanului. Se pare că avea viteză mare şi a derapat. 

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Neamţ, la un pas de moarte din cauza vitezei. Maşina în care se aflau a secerat un stâlp electric