Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri iubiţi au murit împreună, în casa lor din Dolj. Claudiu şi Carmen au sfârşit în baie, intoxicaţi cu gaze

Sfârşit cumplit pentru doi tineri iubiţi din Coţofenii din Față, judeţul Dolj. Carmen şi Claudiu, în vârstă de 25 şi, respectiv 26 de ani, au fost găsiţi morţi în baie, aparent intoxicaţi cu gaze.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.02.2021, 10:58

  • Doi tineri de 25 și 26 de ani au fost găsiţi morţi în baia locuinţei lor.
  • Poliţia continuă cercetările, pentru a stabili cum s-a produs tragedia.

Anunţul morţii celor doi tineri, care urmau să se căsătorească, a fost făcut de Costică Cârciumaru, consilier local şi un apropiat al familiei fetei. 

"Drum lin în ceruri...azi au murit acești tineri frumoși și deștepți la Coţofenii din Faţă...DUMNEZEU SĂ ÎI AIBĂ ÎN PAZĂ!!!", a scris fostul primar al comunei.

Tragedie cu repetiţie la Coţofenii din Faţă

Costică Cârciumaru a declarat pentru Observator că, până în urmă cu nici două luni, tânăra de 25 de ani şi iubitul ei munceau în Marea Britanie.

Atunci, cei doi au revenit în ţară, pentru ca fata să-şi îngroape tatăl.

Bărbatul sfârşise în baie, intoxicat cu monoxid de carbon.  

"În urmă cu două luni, a murit tatăl fetei tot în baie. Au un instant care încălzeşte apa, ca un boiler, şi, din câte semnale avem noi, din cauza monoxidului de carbon, neavând o aerisire corectă, l-au găsit mort. După nici două luni de zile, au murit fiica şi prietnul ei. Aceeaşi moarte.

Îi cunosc foarte bine. Azi noapte au murit, de dimineaţă am auzit de tragedie. Fata venise din Anglia, ca să-şi îngroape tatăl. Apoi, mama a înduioşat-o ca să rămână în ţară", a declarat pentru Observator fostul primar al comunei.

Aşa că tânăra de 25 de ani nu a mai plecat în Marea Britanie.

Carmen şi iubitul ei au decis să rămână şi să muncească în ţară. Locuiau împreună şi urmau să se căsătorească. 

Carmen şi Claudiu au fost găsiţi morţi în baie

Aseară, cei doi îndrăgostiţi au sfârşit în baie, fiind găsiţi fără suflare în această dimineaţă.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, politistii Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi, vineri, cu privire la faptul că doi tineri de 25 şi 26 de ani, din Coţofenii din Faţă, au fost găsiţi decedaţi în baia locuinţei.

"În cursul acestei zile, politistii Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri de 25 și 26 de ani, din Cotofenii din Față, au fost găsiți decedați în baia locuinței.

Polițistii s-au deplasat la fata locului, constatând faptul că în încăperea unde aceștia au fost găsiti era prezent un miros putemic de gaze.

Din primele cercetări, s-a stabilit că mirosul ar fi provenit de la butelia unui dispozitiv de încălzit apa", au transmis poliţiştii doljeni.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

De asemenea, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Carmen şi Claudiu erau de doi ani împreună şi urmau să se căsătorească.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi tineri iubiţi au murit împreună, în casa lor din Dolj. Claudiu şi Carmen au sfârşit în baie, intoxicaţi cu gaze