Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri, soţ şi soţie, snopiţi în bătaie de doi muncitori pe o stradă din Vaslui. Cuplul i-ar fi rugat să elibereze drumul, ca să poată trece cu maşina

O dimineaţă liniştită în familie s-a transformat într-un coşmar pentru doi tineri, soţ şi soţie, din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui. Aceştia au fost snopiţi în bătaie de alţi doi angajaţi ai primăriei, care reparau o conductă. Întreg scandalul a pornit după ce cuplul i-a rugat pe muncitori să elibereze drumul pentru a putea trece cu maşina. Furioşi, angajaţii s-au năpustit asupra cuplului cu o ploaie de lovituri. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Lili Trifu

la 08.03.2024, 11:44

Vezi și

Cei doi soţi mergeau în oraş pentru cumpărăturile zilnice. În drumul lor spre supermarket, însă, aceştia au avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută. Chiar în momentul în care au vrut să vireze cu maşina pe o stradă din oraş, cei doi tineri au dat nas în nas cu o echipă de muncitori, angajaţi ai primăriei, care reparau o conductă. 

Victimă: Ne-am oprit puţin. Am aşteptat un pic. Am văzut că ei nu se dau din drum. Soţul meu atunci a coborât jos din maşină şi i-a rugat frumos, să se dea la o parte. 

A fost scânteia care a aprins totul. Supăraţi că cei doi soţi îndrăznesc să-i oprească din treaba pe care o aveau de făcut, angajaţii au început să-i arunce femeii cuvinte grele. 

Victimă: Nu mi se pare normal ceea ce s-a întâmplat. Nu am fost agresiv cu nimeni. Când mi-a înjurat soţia. În acel moment m-am dus spre dânșii şi le-am spus: "Cum îţi permiţi să spui aşa ceva?" 

Pe acelaşi subiect

Muncitorii i-au luat la bătaie de cei doi soţi

În fracţiune de secundă conflictul a degenerat. Supăraţi nevoie mare, muncitorii s-au năpustit asupra celor doi soţi cu o ploaie de lovituri. 

Victimă: A venit şi celălalt care s-a dat jos de pe buldoexcavator. Ştiu că mi-a dat cu pumnii în cap. El mi-a dat cu pumnul pe la spate. Deci m-am trezit practic, cu un pumn în ochi, trântită pe jos, pe la spate de domnul respectiv. 

Femeia s-a ales cu răni grave şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Victimă: Să ajung în spital, pe drumuri. Eu nu mă simt deloc bine. Am traume şi fizice şi psihice. 

Eduard Cazacu, primarul orașului Murgeni: Voi lua măsurile care se impun dacă se va dovedi că ei au greşit. 

În prezent, ancheta este în desfășurare şi urmează să se stabilească cine se face vinovat de întreaga altercaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Doi tineri, soţ şi soţie, snopiţi în bătaie de doi muncitori pe o stradă din Vaslui. Cuplul i-ar fi rugat să elibereze drumul, ca să poată trece cu maşina