Antena Meniu Search
x

Video "I-a căşunat pe ei!" Bătrâni din Argeş, bătuţi cu bestialitate în propria casă. Tâlharul a plecat cu singurii bani pe care îi mai aveau

Doi bătrâni din comuna Negrași, judeţul Argeș au ajuns cu răni grave la spital după ce un individ care a vrut să-i tâlhărească a intrat peste ei în casă şi i-a bătut crunt. Bărbatul s-a ascuns apoi într-o casă din comună câteva zile după incident, iar când a văzut localitatea plină de poliție, a fugit. A fost ridicat din Gara de Nord din Bucureşti și a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 09:21

Vezi și

Cei doi soţi, trecuți de 70 de ani, locuiau împreună într-o casă simplă și își îngrijeau gospodăria și grădina așa cum puteau. Individul îi știa. Vecinii spun că cei doi bătrâini îi împrumutau adesea bani bărbatului, doar că de această dată au refuzat pentru că nu m-ai aveau nici ei.  

Tâlharul i-a bătut și a plecat cu singurii bani pe care îi aveau

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a intrat peste ei în casă, i-a lovit cu bestialitate pe amândoi și a plecat cu singurii bani pe care îi mai aveau, 250 de lei.

Bărbat: Vecina îi dădea bani împrumut, dar hoţii şmecheri când şi când îi dădea banii, iar îi lua, iar îi dădea banii. A crezut că are bani acuma, avea femeia 250 de lei şi i-a cerut bani, dar nu mai avea de unde sa îi dea i-a căşunat.

Pe acelaşi subiect

Femeie: Oricum făcea multe rele. Indiferent dacă îl ajutai cu ceva, să-l împrimuţi cu o unealtă, el avea impresia că îi aparţine lui şi nu mai dădea. Ne era teamă de el, era foarte violent.

Polişiştii l-au găsit pe agresor în Gara de Nord 

Imediat după incident bărbatul a stat două zile într-o casă din apropiere unde știa că nu e nimeni. Când a aflat că e căutat a fugit cu trenul în capitală. Polişiştii l-au găsit în Gara de Nord. Bătrânul care i-a căzut victimă a fost rănit la cap şi a fost operat de urgenţă. Femeia are și ea o rană gravă la ochi. Ambii vor rămâne în spital. 

Femeie: Deci au fost nişte oameni săritori, munciori, bolnavi, bătrâni. Au venit la pensie să se bucure şi ei de linişte şi uite. Ne-am şi mirat cum s-a întâmplat că i-a căşunat  pe ei.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "I-a căşunat pe ei!" Bătrâni din Argeş, bătuţi cu bestialitate în propria casă. Tâlharul a plecat cu singurii bani pe care îi mai aveau