Antena Meniu Search
x

Doi traficanţi de droguri din clanul "Cocalarii", prinşi de poliţiştii din Bucureşti. Erau condamnaţi la mai mulţi ani de închisoare

Doi membri ai clanului "Cocalarii", o femeie de 33 de ani şi un bărbat de 46 de ani, care erau condamnaţi la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată, au fost prinşi de poliţiştii din Bucureşti. Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, iar femeia în arestul Poliţiei Capitalei.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 15:34

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

"În acest context, la o intersecţie din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis, la data de 15 iulie 2022, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani şi 3 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată", a arătat sursa citată.

Femeie urmărită naţional, prinsă în aceeaşi zonă

De asemenea, în aceeaşi zonă, a fost prinsă o femeie, în vârstă de 33 de ani, urmărită naţional, pe numele căreia Tribunalul Bucureşti a emis, în 8 februarie 2023, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, iar femeia în arestul Poliţiei Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi, Alexandra Mihaela Ghiocel şi Remus Radu, fac parte din clanul "Cocalarii", unul dintre cele care se ocupa cu traficul de droguri în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi traficanţi de droguri din clanul "Cocalarii", prinşi de poliţiştii din Bucureşti. Erau condamnaţi la mai mulţi ani de închisoare