Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doliu în Poliţia Constanţa. Un fost comandant de la Crimă Organizată a murit: 'O inimă mare a încetat să bată'

Doliu în Poliţia Constanţa! Un fost comandant al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate a murit pe 12 aprilie, iar soţia sa a postat un mesaj emoţionant.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 15:43

Doliu în Poliţia Constanţa. Un fost comandant de la Crimă Organizată a murit: 'O inimă mare a încetat să bată'

Doliu în Poliţia Constanţa! Un fost comandant al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate a murit pe 12 aprilie, iar soţia sa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Colonelul în rezervă Dănuţ Salomia a lucrat timp de 27 de ani în Poliţia Română, perioadă în care a primit numeroase medalii de onoare şi a fost avansat în grad.

Soţia sa, Rodica Salomia, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

Articolul continuă după reclamă

"O inimă mare a încetat să bată. Cu durere în suflete anunţăm stingerea neaşteptată din viaţă a soţului meu Dan Salomia, fost comisar de Poliţie din cadrul IPJ Constanţa şi fost comandant al BCCO Constanţa", a scris soţia poliţistului.

De asemenea, şi reprezentanţii IPJ Constanţa au emis o informare prin care au anunţat că întregul colectiv al Poliţiei Constanţa este alături de familia îndoliată.

"Colectivul Inspectoratului de Politie Constanta este alaturi de familia indoliata a politistului, colonel in  rezerva, Salomia Danut, care a decedat in data de 12 aprilie a.c.Acesta a avut rezultate deosebite in cei 27 de ani de activitate desfasurata in slujba Politiei Romane, unde a ocupat în perioada 1986-1990 funcția  de șef al Biroului de politie al Statiunii Mamaia, in perioada 1995-2001 șef serviciu la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate si în  perioada 2001-2004 șef al Serviciului Supravegheri Operative. Pe parcursul întregii cariere, a fost recompensat cu diferite medalii de onoare si avansari inaintea implinirii stagiului minim in grad", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Doliu în Poliţia Constanţa. Un fost comandant de la Crimă Organizată a murit: 'O inimă mare a încetat să bată'