Antena Meniu Search
x

Video Dorel loveşte din nou în Galaţi. Staţie de încărcare pentru maşini electrice, montată pe un şantier abandonat şi închis cu gard

Galaţi - oraşul care în ultima perioadă iese în evidenţă pentru cele mai mari gafe şi neinspirate lucrări ale muncitorilor şi autorităţilor deopotrivă. După ce, în vară, muncitorii au aruncat din greşeală codurile de activare pentru mai multe staţii de încărcare electrică, acum o altă operă de artă iese la iveală. O staţie electrică a fost montată în curtea unui şantier abandonat şi împrejmuit cu gard. Aşa că şoferii care vor să-şi încarce maşinile fie fac pe cascadorii, fie... se răzgândesc şi merg pe jos. 

de Adrian Obreja

la 31.10.2022, 22:48

Vezi și

Dincolo de gardul mare din placaje metalice, pe lângă iarbă şi buruieni, stă ascuns de ochii şoferilor singurul obiect futuristic din curtea viitorului Muzeu de Arte Vizuale din Galaţi: o staţie de încărcare pentru maşini electrice.

Adrian Obreja, reporter Observator: Dacă ar fi funcţională, în şantierul abandonat oricum nu se poate intra, şi să zicem că parcăm maşina după gard, dar să vedem dacă ajunge cablul. Să zicem că ajunge cablul, dar cum se poate intra cu maşina în parc?

Staţia de încărcare electrică din Galați ar fi utilă dacă şoferii ar putea ajunge la ea

Şantierul în care a amplasată este abandonat încă de la îneputul anului.

Pe acelaşi subiect

Petrica Pațilea, purtător de cuvânt Primăria Galați: Amplasarea acestor staţii s-a făcut având în vedere şi nevoile oamenilor în ceea ce priveşte încărcarea acestor maşini. Am încercat să venim, să le amplasăm în mai multe zone ale oraşului aşa încât să fim cât mai aproape de cetăţenii care ar avea nevoi să-şi încarce maşinile electrice. 

Câţiva şoferi încă mai speră se se folosească de lucrarea plătită din bani publici. 

Adrian Obreja, reporter Observator: Conform informaţiilor oficiale, într-o lună ar urma să fie pusă în funcţiune, dar până când muzeul nu va fi gata, putem vorbi de prima piesă expusă la Muzeul de Arte Vizuale. Şoferii pot veni, se uită la ea, şi cam atât. 

Situaţia nu e singulară. Vine după ce, în vară, muncitorii care au montat staţiile de încărcare electrică  în tot oraşul au aruncat, din greșeală, codurile de activare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Dorel loveşte din nou în Galaţi. Staţie de încărcare pentru maşini electrice, montată pe un şantier abandonat şi închis cu gard