Antena Meniu Search
x

Video "Dorel este peste tot". Staţiile de încărcare pentru maşini electrice din Galaţi, inutilizabile. Muncitorii au aruncat cutiile în care se aflau codurile de activare

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Primele staţii de încărcare pentru maşini electrice din Galaţi nu pot fi folosite pentru că nu mai au codurile de activare. Au fost aruncate, din greşeală, la gunoi de muncitorii care le-au instalat. Şi tot din greşeală şi-au dat seama şi autorităţile că staţiile sunt de nefolosit - abia după ce le-au conectat la reţeaua electrică, au văzut că nu pot fi pornite. 

de Adrian Obreja

la 26.07.2022, 21:22

Vezi și

Primăria a montat 15 staţii de încărcare pentru maşini electrice la Galaţi. După câteva săptămâni, autorităţile şi-au dat seama că şoferii nu le pot folosi.

Adrian Obreja, reporter Observator: O parte din folia de protecție a rămas pe statiile de încărcare  (FOTO), semn că n-a fost folosită. Nici nu avea cum să fie pentru că au fost aruncate codurile de activare. În total 15 astfel de stații în oraș, toate inutilizabile. 

Petrica Pațilea - purător de cuvânt Primăria Galați: Echipele de muncitori ale companiei care trebuia să instaleze aceste echipamente au aruncat cutiile in care se aflau stațiile, fapt pentru care ne-am confruntat cu o întârziere în punerea în funcțiune a acestora până când au fost recuperate codurile de activare care se aflau în aceste ambalaje. 

Primăria a reuşit să recupereze codurile de activare

Pe acelaşi subiect

Locuitorii oraşului fac haz de necaz.

"Dorel, Dorel. Dorel este peste tot. Este vestit nu? Noi speram să scăpăm de el, dar se vede că nu prea. Mai avem mulți pași de făcut!"

"Sunt montate și mai jos am văzut și nu sunt funcționale de o luna de zile. Sub orice critică. Nu am cuvinte. Au aruncat cutiile în care se aflau și codurile. Asta e România".

Edilii au luat legătura cu firma producătoare pentru a cere noi coduri de activare. 

Petrica Pațilea - purtător de cuvânt Primăria Galați: Codurile au fost recuperate și în câteva zile urmează să fie date în funcțiune stațiile de încărcare. 

Municipalitatea promite că vor fi montate încă 25 de astfel de stații pentru încărcarea mașinilor electrice în următoarele săptămâni. De data aceasta, codurile de activare vor fi păstrate cu sfințenie, promit autorităţile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » "Dorel este peste tot". Staţiile de încărcare pentru maşini electrice din Galaţi, inutilizabile. Muncitorii au aruncat cutiile în care se aflau codurile de activare