Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul morţii fostului "cuscru" al lui Adi Minune! Poliţia lansează o nouă ipoteză şi deschide dosar de omor în acest caz

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Virgil Busă, tatăl lui Franco, fostul iubit al fiicei lui Adrian Minune.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii fostului "cuscru" al lui Adi Minune, Virgil Busă
Răsturnare de situaţie în cazul morţii fostului "cuscru" al lui Adi Minune! Poliţia lansează o nouă ipoteză şi deschide un nou dosar în acest caz - wowbiz.ro

Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Virgil Busă, tatăl lui Franco, fostul iubit al fiicei lui Adrian Minune.

Poliţia din Irlanda a reclasificat dosarul morţii lui Busă, după ce anchetatorii din România au declanşat o investigaţie pentru crimă în acest caz.

Reamintim că Virgil Busă a murit în Irlanda, la Spitalul Blanchardstown din Dublin, aruncându-se de la fereastră după ce a fost atacat de mai mulţi indivizi în propriul apartament, în 2014.

Investigaţiile ulterioare nu au reuşit să concluzioneze în mod cert că moartea românului a venit ca urmare a atacului din apartamentul lui Busă din localitatea Navan.

Procurorii români au cerut instrumentarea dosarului deoarece persoanele suspecte din dosar reprezentau un interes deosebit pentru Polţia română, scrie independent.ie

Ulterior, anchetatorii români au declanşat o investigaţie pentru crimă în acest caz.

Filmul crimei, varianta DIICOT

La începutul lunii octombrie 2017, procurorii DIICOT au arestat cinci indivizi suspectați că l-au ucis pe Virgil Busă.

„La data de 09.04.2014, suspectul A. I  i-a convocat la o întâlnire în locuinţa sa, situată într-o localitate din Irlanda,  pe inculpaţii Bîrligea Liviu, Martinaş Mihai Ionuţ, Păunescu Gabriel-Nicu, Vîrlezeanu Corneliu, Păuc Ionuț precum şi pe alţi suspecţi pentru a le transmite membrilor grupării locația unde se află victima, modul în care urmează să acționeze şi a pus  la dispoziție  armele cu care să exercite actele de violență. Cu ocazia acestei întâlniri, suspectul A. I.  le-a transmis membrilor grupării ”să-l facă tocăniță” și să exercite acte de violență asupra tuturor persoanelor care se aflau în apartamentul victimei”, au spus procurorii, conform Libertatea. 

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că aproximativ în perioada 09.04.2014, ora 12.00 – 10.04.2014, ora 01.00, o persoană de sex bărbătesc , ce locuia la parterul blocului în care locuia victima, le-a acordat sprijin inculpaților și suspecților, respectiv le-a pus la dispoziție apartamentul pentru ca autorii să o supravegheze pe victimă. Astfel, la data de 10.04.2014, în jurul orei 01.45 – 02.00,  inculpaţii împreună cu alţi suspecți, au pătruns în apartamentul din Navan, au exercitat acte de violență (cu răngi și cuțite) asupra victimei și asupra a două persoane vătămate, lovindu-le pe acestea în zone vitale (în zona capului)  sustrăgând totodată din locuință mai multe bunuri ce îi aparțineau victimei, respectiv, un laptop, o tabletă, un telefon mobil și  un rucsac”, au mai adăugat aceștia. 

„Victima a fost prinsă de către membrii grupului care au continuat să exercite acte de violență asupra victimei până când aceasta nu a mai strigat și nu mai prezentat semne că este conștientă. Ulterior, victima a fost transportată la un spital din orașul Dublin însă  urmare a actelor de violență ce  i-au  provocat leziuni traumatice grave, la data de 13.04.2014, aceasta a decedat”, au afirmat procurorii DIICOT. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul morţii fostului "cuscru" al lui Adi Minune! Poliţia lansează o nouă ipoteză şi deschide dosar de omor în acest caz