Antena Meniu Search
x

Dosarul droguri pentru VIP-uri: cum au descoperit anchetatorii afacerea ilegală din showbiz

Trei dintre suspecţii care ar fi vândut cannabis şi cocaină pe mii de euro unor persoane cunoscute din showbiz şi-au petrecut noaptea în arest. Procurorii DIICOT au reuşit să obţină arestarea a doi dintre ei, dar continuă seria audierilor. Vineri, în faţa lor a ajuns cântăreţul Elis Armeanca.

Vezi și

Trei dintre suspecţii care ar fi vândut cannabis şi cocaină pe mii de euro unor persoane cunoscute din showbiz şi-au petrecut noaptea în arest. Procurorii DIICOT au reuşit să obţină arestarea a doi dintre ei, dar continuă seria audierilor. Vineri, în faţa lor a ajuns cântăreţul Elis Armeanca. Designerul Răzvan Ciobanu s-a apărat pe Facebook, iar la interogatoriu va ajunge şi Oreste Teodorescu. 

Elis Armeanca a cunoscut succesul şi împlinirea financiară destul de repede. Cântecele sale de petrecere au ajuns la milioane de vizualizări pe internet. Dar acum îl urmăresc şi procurorii cred că are informaţii despre reţeaua traficanţilor de droguri. 

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii de la DIICOT Ploieşti. Doi dintre ei au ajuns în arest preventiv. 

Cei trei suspecţi sunt monitorizaţi din primăvara acestui an. Au fost filaţi, ascultaţi şi înregistraţi iar investigatori sub acoperire au intrat pe fir să afle mai multe. Au descoperit că doi dintre ei procurau mai întâi drogurile apoi le vindeau direct consumatorilor. 

Un grab de cannabis era vândut cu 50 de lei, iar unul de cocaină cu 100 de euro! 

"Este un drog foarte scump, este supranumit drogul VIP-urilor, provoacă agitaţie, delir, excitabilitate", explică medicul Liliana Dorobăţ.

La percheziţii, anchetatorii au găsit 20 de grame de praf alb. Vedete din televiziune sau din lumea modei au fost chemate la audieri. 

Stilista Raluca Bădulescu nu a comentat, însă designerul Răzvan Ciobanu a scris pe Facebook. 

"Sunt suspect ca aş detine droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aş fi procurat de la nişte oameni pe care nu i-am întalnit, cu care nu am vorbit şi pe care nu i-am cunoscut vreodată în această viaţă", a scris Răzvan Ciobanu.

Şi Oreste Teodorescu a anunţat că a fost chemat la DIICOT. 

"Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coadă! Asemenea informaţii sunt false 100%", a scris Oreste Teodorescu pe Facebook.

În România, deţinerea de droguri în vederea consumului se pedepseşte cu până la trei ani de închisoare. Iar pedeapsa maximă pentru traficul de stupefiante este de şapte ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dosarul droguri pentru VIP-uri: cum au descoperit anchetatorii afacerea ilegală din showbiz