Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update Dosar penal pentru mama care și-a bătut copilul în fața școlii din Sighetul Marmației. Micuțul ar putea ajunge în grija rudelor sau a asistenților maternali

Scene cu puternic impact emoţional au fost surprinse în faţa unei şcoli din Sighetul Marmaţiei. O mamă a fost filmată în timp ce-şi lovea copilul cu picioarele! Sub ploaia de lovituri, băiatul de doar 7 ani se ghemuiește la pământ şi disperat, își acoperă capul cu mâinile. Imaginile, surprinse de un martor, au ajuns în atenţia poliţiei, iar femeia s-a ales cu dosar penal. 

de Simona Vasiac

la 13.10.2022 , 14:58

 Simona Vasiac, reporter Observator: "În acest moment, reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Maramureș au demarat o anchetă în regim de urgență și până la finalizarea acesteia băiețelul în vârstă de doar 7 ani beneficiază de sprijin psihologic. În funcție de rezultatele anchetei, copilul ar putea fi crescut și îngrijit mai departe de o rudă din familia extinsă, rude de până la gradul 4. Dacă rudele nu își vor asuma această responsabilitate, copilul va ajunge în plasament, la un asistent maternal. Polițiștii au deschis și ei un penal pentru violență în familie."

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Dosar penal pentru mama care și-a bătut copilul în fața școlii din Sighetul Marmației. Micuțul ar putea ajunge în grija rudelor sau a asistenților maternali