Antena Meniu Search
x

Dosar penal pentru Traian Ogâgău, primarul care s-a filmat în timp ce își pedepsește fetița

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, s-a ales cu dosar penal. Între timp, bărbatul a fost dat afară din PNL Bistriţa-Năsăud, iar Protecția Copilului a damarat o anchetă proprie.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.09.2020, 18:31

Dosar penal pentru Traian Ogâgău, primarul care s-a filmat în timp ce își pedepsește fetița
Primarul Traian Ogâgău susține că se încearcă "terfelirea imaginii fetiței lui", în campanie electorală - captură video / Traian Ogâgău - Primar Sîngeorz-Băi
  • Copila va primi consiliere psihologică, după apariția imaginilor pe internet
  • Primarul a încercat să își explice gestul, într-o înregistrare pe Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observator 19

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului în cazul primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o în genunchi.

"În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului", a transmis IPJ Bistrița - Năsăud.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Reacția primarului Ogâgău, după înregistrarea cu propria fiică:

"Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl desciplineze, spune un proverb din Biblie", a explicat Traian Ogâgău, într-o înregistrare video publicată pe pagina personală de Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explicațiile nu au fost suficiente pentru DGASPC Bistrița-Năsăud. Crina Andreica, directorul adjunct al instituției, a confirmat faptul că s-a demarat o anchetă, iar în cursul zilei de ieri a avut loc și o întâlnire cu mama fetiței și cu aceasta. Fetița va primi consiliere psihologică.

Filmulețul ar fi fost făcut în timpul unei excursii la schi, în Austria, spune primarul. În acesta apare fiica minoră a primarului. Fetița este fără haine, stă în genunchi, cu mâinile sus, cu fața la perete și, printre suspine, îi promite tatălui său că va fi cuminte.

Primarul, dat afară din PNL

"Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit. Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică", se arată într-un comunicat al PNL Bistriţa-Năsăud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dosar penal pentru Traian Ogâgău, primarul care s-a filmat în timp ce își pedepsește fetița