Antena Meniu Search
x

Video Două bătrâne din Gherla, înşelate de un individ care le-a păcălit că le vinde covoare ieftine. Bărbatul le-a furat din casă toate economiile

Mare atenţie pe cine primiţi în casă. Înşelătoriile la uşă sunt tot mai des întâlnite. Două bătrâne din Gherla, de pildă, au rămas fără economiile de câteva mii de lei, după ce au fost prădate de un individ care le-a păcălit că le vinde covoare şi alte produse de uz casnic, la preţuri mici.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 14.06.2023, 13:43

Vezi și

Tânărul de 21 de ani din judeţul Mureş a venit în judeţul Cluj cu intenţia clară de a face bani nemunciţi. A mers prima dată la poarta unei bătrâne de 85 de ani căreia i-a promis mai multe cadouri cu bunuri casnice în cadrul unei oferte dedicată persoanelor în vârstă, cu venituri mici. A profitat de vulnerabilitatea bătrânei care, ospitalieră, l-a poftit în casă la discuţii, dar când femeia nu a fost atentă, i-a furat toate economiile, 4.000 de lei.

Furt la indigo

Acţionând în mod identic, după doar 2 zile a reuşit să fure 3.000 de lei din casa altei femei în vârstă de 84 de ani, căreia i-a luat şi cardul bancar. Poliţiştii au reuşit să îl prindă în doar câteva ore şi din fericire, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pentru a evita astfel de situaţii oamenii legii ne recomandă să informăm persoanele în vârstă din familie cu privire la aceste metode ale hoţilor. De asemenea, ne este recomandat să ţinem frecvent legătura cu aceştia şi să îi îndemnăm să ne sune când ceva li se pare suspect şi, mai important, să nu permită accesul în locuinţă persoanelor necunoscute, oricât de bune intenţii spun ei că ar avea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două bătrâne din Gherla, înşelate de un individ care le-a păcălit că le vinde covoare ieftine. Bărbatul le-a furat din casă toate economiile