Antena Meniu Search
x

Veşti importante pentru şoferi: Două bulevarde din Capitală au devenit străzi cu sens unic. Cum vor circula autobuzele

Veşti importante pentru toţi şoferii din Capitală. Începând de astăzi, două mari bulevarde au devenit străzi cu sens unic. În acest fel, speră autorităţile, circulaţia din centru spre nordul Bucureşiului se va fluidiza. 

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 14:11

Vezi și

De astăzi, de la ora 09:00, se circulă în sens unic atât pe Calea Floreasca, dar şi pe strada Radu Beller, două artere extrem de importante din nordul Capitalei. 

Sunt lucrări începute de Primăria Capitalei, vara aceasta, care au început acum două luni şi iată că sunt gata. Concret, pe Calea Floreasca se va circula doar dinspre centru spre nordul Capitalei. O bandă de circulaţie, care înainte era parcare, a fost reorganizată şi acum a devenit pistă pentru biciclete şi bandă special dedicată trasportului public. 

Alte două benzi de circulaţie sunt cu sens unic pentru şoferii doar spre nordul Capitalei, iar cea de-a patra bandă rămâne în continuare parcare publică cu taxă. 

Aceeaşi reorganizare a fost şi pe strada Radu Beller doar că în sens invers, adică dinspre nordul Capitalei, spre centru. Este o măsură prin care municipalitatea speră că va fluidiza traficul, mai ales la orele de vârf. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Veşti importante pentru şoferi: Două bulevarde din Capitală au devenit străzi cu sens unic. Cum vor circula autobuzele