Antena Meniu Search
x

Video Două case au ars în Capitală. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza flăcărilor care i-au distrus locuința

A fost noapte de foc pentru pompierii din Capitală! Două locuinţe, din Sectoarele 3 şi 4 au fost cuprinse de flăcări. Într-una din case se afla un bărbat împreună cu soţia sa. Acesta s-a ales cu arsuri grave, iar femeia a suferit un atac de panică. Ambii au fost transportaţi la spital. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 26.04.2023, 15:29

Vezi și

A fost panică în Sectorul 3, al Capitalei, noaptea trecută. Un incendiu violent a izbucnit la acoperișul unei locuințe, în care dormeau proprietarii. Vecinii au fost cei care au observat flăcările şi tot ei au sunat la 112.

"Am sunat și noi, eram în casă la televizor, am văzut flacăra și am ieșit. Foișorul fiind din lemn, ardea cu flacără deschisă." 

Eduard Marin, reporter Observator: "Casele sunt extrem de apropiate, iar pericolul de exindere al incendiului a fost unul foarte mare. Doar intervenția rapidă a pompierilor a făcut că focul să nu ajungă și la alte locuințe."   

Cornea Nicolae, reprezentant ISU București-Ilfov: "La fata locului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Până la acest moment au existat doua persoane care au solicitat îngrijiri medicale." 

Pe acelaşi subiect

Proprietarul locuinţei s-a ales cu arsuri grave, iar soţia sa a avut un atac de panică.

"Prima dată asta e reacția, să vedem cum ne ferim și să-i ferim și pe vecini cât putem. Sunt casele destul de apropiate, chiar unele sunt perete în perete." 

Victimele au fost transportate de către echipajele SMURD la spital pentru a primi îngrijiri medicale. 

Un incendiu în Sectorul 4

Câteva ore mai târziu, în jurul orei unu și jumătate, un alt incendiu a izbucnit în Sectorul 4. Locuința din care a pornit incendiul era goală la acel moment, dar perete în perete cu aceasta se afla o altă casă în care locuiau trei persoane. Acestea au ieșit din casă după ce au fost alarmate de vecini și din fericire nu au fost rănite.

Eduard Marin, reporter Observator: "Focul a fost atât de puternic încât acoperișul a fost făcut scrum iar aproximativ 100 de metri pătrați au fost afectați."

Boțu Alin, ISU București-Ilfov: "Ardea generalizat când am ajuns la locul intervenției, am acționat cu cinci autospeciale cu apă și spumă."    

Martor: "S-a auzit o bubuitură și toată casa era în flacări când am ieșit afară. Nu erau acasă, au fost plecați la niște socri, undeva prin țară." 

Până la acest moment nu au fost stabilite cauzele producerii incendiilor. Ancheta este în plină desfășurare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Două case au ars în Capitală. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave din cauza flăcărilor care i-au distrus locuința