Antena Meniu Search
x

Video Două copile de 15 ani din București, victime nevinovate ale unui șofer drogat. Spulberate pe trotuar, în drum spre școală

Două eleve de 15 ani din Bucureşti au fost rănite astăzi în drum spre şcoală, chiar pe trotuar. O maşină condusă de un şofer care consumase cocaină s-a răsturnat în urma unui accident în care au mai fost implicate 2 autoturisme. Una dintre adolescente a ajuns direct în sala de operaţii.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 19.01.2023, 19:59

Vezi și

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora 8 dimineaţa. Şoferul de 36 de ani găsit drogat de poliţişti venea dinspre şoseaua Olteniţei şi se îndrepta spre Splaiul Unirii. În dreptul Institutului de Medicină Legală, un alt conducător auto a vrut să vireze la stânga, peste liniile duble continue. A lovit două autoturisme, iar cel condus de tânărul care consumase cocaină a ajuns pe trotuar, a lovit un panou publicitar şi s-a răsturnat. Două fete care mergeau la şcoală au fost rănite.

Victime nevinovate ale unui șofer drogat

Claudiu Costea- Poliţia Rutieră Bucureşti: La testarea cu aparatul drugtest unul dintre acestia, preliminar s a stabilit ca a consumat substante psihoactive. A fost trimis la iml in vederea recoltarii de mostre biologice.

Andre Rotaru, reporter Observator: Imediat după accident ambele fete au fost transportatae aici la spitalul Marie Curie. Una dintre ele a suferit o fractură la umărul stâng, pentru care medicii au decis să o opereze.

Pe acelaşi subiect

Şoferii implicaţi în accident au fost audiaţi de poliţişti. Conducătorul auto care s-a răsturnat circula şi cu numere provizorii expirate. Este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Titi Aur- specialist auto: Atunci când eşti sub influenţa alcoolului sau sub influenţa drogurilor, îţi sunt afectate două capabilităţi pe care le ai. Capacitatea de atenţie distributivă. Şi capacitatea de reacţie. Timpul de reacţie este prelungit de la 1,5 secunde al unui om normal până la foarte mult, depinde cât de drogat eşti. 

Anul trecut, aproape 12 mii de şoferi au fost prinşi băuţi la volan şi alţi peste 3200 au condus drogaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Două copile de 15 ani din București, victime nevinovate ale unui șofer drogat. Spulberate pe trotuar, în drum spre școală