Antena Meniu Search
x

Tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan şi a omorât un bărbat, apoi a fugit de la locul accidentului, prins de poliţişti

Un tânăr în vârstă de 19 ani, care s-a urcat drogat la volan şi a accidentat mortal un pieton apoi ar fi fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 09:58

Maşina poliţie
Tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan şi a omorât un bărbat, apoi a fugit de la locul accidentului, prins de poliţişti - Inquam Photos

Accidentul a avut loc joi seara, în comuna Şuşani, iar victima, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost găsită căzută pe carosabil, decedată.

"La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 21:49, Poliţia Municipiului Drăgăşani a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat din comuna Şuşani, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul o persoană este căzută pe carosabil, inconştientă, posibil să fie victima unui accident rutier. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că persoana în cauză a fost acroşată de un autoturism în timp ce se afla pe partea carosabilă, pe DJ 677, în comuna Şuşani, conducătorul auto părăsind locul accidentului. Victima era un bărbat de 67 de ani, din comuna Şusani, personalul medical prezent la faţa locului declarând decesul acestuia", a precizat sursa citată, potrivit Agerpres

În urma investigaţiilor poliţiştilor a fost identificat autoturismul implicat accident. Maşina era condusă de un tânăr de 19 ani, din Şuşani, care s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Tânărul a fost testat cu etilotest şi drugtest, cu rezultat negativ pentru consumul de alcool dar pozitiv la AMP şi MDMA, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre de sânge în vederea stabilirii prezenţei substanţelor psihoactive în organism.

În cauză, a fost deschis dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani, pentru infracţiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânărul de 19 ani care s-a urcat drogat la volan şi a omorât un bărbat, apoi a fugit de la locul accidentului, prins de poliţişti