Antena Meniu Search
x

Video Două eleve din Roșiorii de Vede, reglare de conturi la ieșirea de la ore. S-au păruit și lovit în fața colegilor

Au uitat de tot și toate și și-au împărțit pumni și picioare la ieșirea de la ore. Două eleve ale Liceului Tehnologic Virgil Madgearu din Roșiorii de Vede și-au reglat conturile chiar după cursuri.

de Monica Palade

la 02.02.2023, 08:20

Vezi și

În fața colegilor și sub uralele lor, cele două tinere au oferit un spectacol în toată regula. S-au păruit, și-au dat pumni și s-au trântit la pământ.

Se pare că adolescentele nu sunt la primul incident de acest fel. Din primele date, cele două sunt eleve în clasa a X-a și a XI-a ale liceului, iar motivul care ar fi stat la baza încăierării ar fi fost un băiat, informează reporterul Observator Cristina Oprea. Fata de 15 ani a ajuns la spital în urma altercației. Oamenii legii au deschis dosar penal. 

Ce spun polițiștii 

La data de 1 februarie a.c., ora 14:44, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o elevă de liceu  de pe raza municipiului Roșiori de Vede, județul Teleorman, ar fi fost agresată de o altă elevă. 

Deplasați la fața locului polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede au constatat faptul că, în jurul orelor 13:30,  în timp ce eleva în vârstă de 15 ani, din comuna Stejaru, județul Teleorman se afla în afara incintei liceului, ar fi fost agresată de  o elevă în vârstă de 16 ani, din comuna Călmățuiu, județul Teleorman.

În urma evenimentului, eleva în vârstă de 15 ani a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două eleve din Roșiorii de Vede, reglare de conturi la ieșirea de la ore. S-au păruit și lovit în fața colegilor