Antena Meniu Search
x

Două femei şi o fetiţă de 10 ani, spulberate de o maşină în timp ce traversau strada, în Maramureş

Accident de groază în Sighetu Marmaţiei. Trei persoane, printre care şi o minoră de 10 ani au ajuns la spital, după ce au fost spulberate de o maşină în timp ce traversau strada.

de Redactia Observator

la 12.09.2023, 16:26

- Shutterstock

Trei persoane, printre care şi o minoră de 10 ani, au ajuns la spital, după ce au fost lovite luni de o maşină în timp ce traversau strada, în municipiul Sighetu Marmaţiei.

Două femei şi o fetiţă de 10 ani, rănite 

"Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Piaţa Libertăţii din municipiu s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 60 de ani din Săpânţa, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi surprins şi accidentat trei pietoni ce se aflau angajaţi în traversarea părţii carosabile. (...) Victimele - o minoră de 10 ani şi două femei de 20, respectiv 47 de ani din Sighetu Marmaţiei - au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. Totodată, acesteia i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Două femei şi o fetiţă de 10 ani, spulberate de o maşină în timp ce traversau strada, în Maramureş