Antena Meniu Search
x

Video Două fetițe de 9 și 10 ani au fost găsite intoxicate în baie, din cauza unui boiler pe lemne, într-o localitate din Argeș

Două fete, în vârstă de 9, respectiv 10 ani, din localitatea Retevoieşti, judeţul Argeş, au fost transportate la spital, luni, după ce au fost găsite intoxicate cu monoxid de carbon. Ele se aflau în baie, unde apa era încălzită cu ajutorul unui boiler pe lemne.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 02.11.2021, 08:37

Vezi și

Incidentul s-a produs luni după-amiază, în localitatea Retevoiesti, unde două fetiţe au fost găsite intoxicate cu monoxid de carbon în baia casei.

Potrivit ISU Argeş, acolo au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj SAJ, iar ulterior s-a cerut sprijin şi echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. 

"Cele două fetiţe cu vârstele de 10 ani şi respectiv 9 ani au fost preluate de către echipajele medicale în stare de conştienţă şi transportate la spital, deoarece saturaţia de oxigen era mică. În baie, apa era încălzită cu ajutorul unui boiler pe lemne şi de acolo ar fi venit fumul care a fost inhalat de cele două minore", a precizat sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două fetițe de 9 și 10 ani au fost găsite intoxicate în baie, din cauza unui boiler pe lemne, într-o localitate din Argeș