Antena Meniu Search
x

Foto Două maşini au fost făcute scrum într-o parcare din Brăila. Focul ar fi fost pus intenţionat, iar poliţiştii au deschis o anchetă

Două autoturisme care aparţineau unui bărbat de 42 de ani au fost incendiate intenţionat într-o parcare din municipiul Brăila, focul afectând şi o altă maşină din apropiere. Valoarea prejudiciului cauzat este de 17.000 de euro. Celalalt autoturism aparţine unei societăţi comerciale. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 15:29

Două autoturisme aparţinând unui bărbat, incendiate într-o parcare din Brăila
Două autoturisme aparţinând unui bărbat, incendiate într-o parcare din Brăila

Potrivit reprezentanţilor ISU Brăila, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru lichidarea unui incendiu la două autoturisme aflate într-o parcare pe strada Bărăganului din municipiul Brăila, scrie news.ro.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără la compartimentul motor şi habitaclul unui autoturism şi la compartimentul motor, habitaclu şi portbagaj la cel de-al doilea. Cele două autoturisme sunt ale aceluiaşi proprietar.

Maşinile au ars în proporţie de 50, respectiv 90% 

Cele două autoturisme au ars în proporţie de 50, respectiv 90 la sută, iar în urma incendiului a fost afectată şi partea laterală stângă a unui al treilea autoturism, parcat alături de cele două.

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost acţiunea intenţionată sau din culpă a unei persoane neidentificate la locul intervenţiei.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute şi nu s-au înregistrat victime.

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii au stabilit că două dintre autoturisme aparţin unui bărbat în vârstă de 42 de ani, iar valoarea prejudiciului cauzat este de 17.000 de euro. Celalalt autoturism aparţine unei societăţi comerciale.

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale fac în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei, în cadrul unui dosar penal deschis pentru distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Două maşini au fost făcute scrum într-o parcare din Brăila. Focul ar fi fost pus intenţionat, iar poliţiştii au deschis o anchetă