Antena Meniu Search
x

Video Două persoane au fost încătușate în timpul unui incendiu din Sectorul 1, un poliţist a fost rănit uşor. De la ce a pornit focul

Un incendiu a izbucnit la un bloc din centrul Capitalei, chiar în spatele Ateneului Român. Focul a cuprins bucătăria unui apartament. Proprietarul locuinţei a intrat în conflict cu vecinii şi poliţiştii sosiţi la faţa locului, aşa că oamenii legii au fost nevoiţi să-l încătuşeze. Alte două persoane au fost sancţionate și un poliţist a fost rănit uşor.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 15:05

Vezi și

Incendiul a pornit la etajul al 3-lea unei clădiri din sectorul 1 al Capitalei. Focul ar fi fost declanşat de mai multe candele uitate aprinse, iar incendiul s-a răspândit foarte repede. Pompierii au venit cu autoscări şi 2-3 mașini de pompieri şi au reușit să stingă focul repede, după câteva minute. Problemele au apărut atunci când locatarii clădirii s-au luat la ceartă cu cei care care locuiesc în apartamentul de unde a pornit incendiul. Polițiștii au ajuns și ei la fața locului. Două persoane care s-au cercetat și cu polițiștii, și cu proprietarii apartamentelor din clădire au fost încătușate și amendate pentru tulburarea liniștii publice. Au fost lăsate să plece ulterior. Sunt pagube considerabile. Apartamentul unde a izbucnit incendiul a fost distrus în proporție 30-40%, și alte 3 apartamente au fost afectate atât de incendiu, cât și de intervenția pompierilor.

Reacția poliției: 2 persoane au fost imobilizate, un polițist a fost rănit

 ”Astăzi, Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu, într-un apartament de pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză  a intrat in conflict cu un vecin şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti. Ambele persoane au fost imobilizate, ulterior fiind sancţionate contraventional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea liniştii publice şi adresare de injurii”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. Sursa citată a precizat că a fost sancţionată şi o a treia persoană, pentru adresare de injurii. ”Pe parcursul intervenţiei unul dintre poliţişti a suferit leziuni minore la o mână, primind îngrijiri medicale de specialitate. Urmare incendiului, în cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, au mai trimis poliţiştii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două persoane au fost încătușate în timpul unui incendiu din Sectorul 1, un poliţist a fost rănit uşor. De la ce a pornit focul