Antena Meniu Search
x

Două persoane, transportate la spital după ce un autoturism şi un microbuz de marfă s-au ciocnit, la Sibiu, pe DN 14B

Un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la spital, vineri, după ce un autoturism şi un microbuz de transport marfă s-au ciocnit, pe DN 14B, în judeţul Sibiu. Accidentul s-a produs pe DN 14B, între Ţapu şi Micăsasa, transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 01.12.2023, 10:30

Autospecială SMURD, imagine cu caracter ilustrativ
Două persoane, transportate la spital după ce un autoturism şi un microbuz de marfă s-au ciocnit, pe DN 14B, la Sibiu - Shutterstock

"Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Blaj, un sibian în vârstă de 51 de ani a pătruns pe contrasens, a acroşat un microbuz transport marfă condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din jud. Alba, după care a fost proiectat într-un cap de pod", a transmis IPJ Sibiu.

Acolo au fost trimise o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. Echipajele SAJ şi ISU au asistat medical 3 persoane.

Un echipaj SMURD a preluat un bărbat cu traumatism lombar, iar echipajul SAJ o femeie de 52 de ani, cu traumatism toracic şi traumatism la un picior, răniţii fiind transportaţi la UPU Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Două persoane, transportate la spital după ce un autoturism şi un microbuz de marfă s-au ciocnit, la Sibiu, pe DN 14B