Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două tinere au plonjat cu maşina într-un râu din Argeş. Au scăpat nevătămate

Două femei au scăpat tefere după ce autoturismul în care se aflau a plonjat, sâmbătă după amiază, într-un râu. Ele au primit asistenţă medicală la locul accidentului şi au refuzat să meargă la spital.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 17:35

Două tinere au plonjat cu maşina într-un râu din Argeş. Au scăpat nevătămate Două tinere au plonjat cu maşina într-un râu din Argeş. Au scăpat nevătămate

Accidentul a avut loc sâmbătă, în localitatea Lereşti din judeţul Argeş, unde o şoferiţă a pierdut controlul asupra direcţiei de mers iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi a ajuns într-un râu. La locul evenimentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Câmpulung cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Cele două tinere, cu vârste de aproximativ 20, respectiv 22 de ani, au primit asistenţă medicală la faţa locului, ulterior refuzând transport la spital.

Accident similar în Vrancea

Articolul continuă după reclamă

Un accident similar a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în judeţul Vrancea, unde un autoturism a căzut de pe un pod, în localitatea Jitia. Şoferul a murit pe loc, iar o fetiţă de nouă ani aflată în maşina răsturnată pe plafon, a reuşit să iasă singură.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Două tinere au plonjat cu maşina într-un râu din Argeş. Au scăpat nevătămate