Antena Meniu Search
x

Video Imagini de coșmar pe Valea Oltului, doi morți după ce un Audi s-a înfipt într-un TIR pe contrasens, la Călimăneşti

Două persoane au murit în urma unui accident cumplit la Călimănești. Tragedia s-a produs în această dimineață pe DN7, în Vâlcea, după ce un Audi s-a ciocnit frontal cu un TIR. Traficul în zonă este blocat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.04.2021, 12:24

Imagini de coșmar pe Valea Oltului, doi morți după ce un Audi s-a înfipt într-un TIR Vezi și

Potrivit ISU Vâlcea, două persoane au rămas încarcerate în autoturism. Acestea au fost descarcerate, dar, conform pompierilor, nu prezentau semne vitale. Militarii au intervenit la locul accidentului cu o ambulanță SMURD și două autospeciale de descarcerare.

"Sunt anunțate două persoane încarcerate in autoturism, inconștiente. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD, două autospeciale de descarcerare. Din nefericire, cele două persoane încarcerate, nu prezintă semne vitale", au informat reprezentanții ISU Vâlcea.

ISU Vâlcea

Din primele cercetări făcute de polițiști la fața locului, se pare că autoturismul înmatriculat în Cluj se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, când din motive ce urmează a fi stabilite, a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autocamion. 

Pe acelaşi subiect

Cele două persoane care se aflau în maşină nu au avut nicio şansă. Șoferul, un bărbat de 53 de ani, și pasagerul, o femeie de 58 de ani, au murit pe loc.

Imagini de groază după accidentul mortal din Călimănești

Impactul a fost cumplit, iar imaginile de la fața locului arată dimensiunea dezastrului.

ISU Vâlcea

"În urmă cu puțin timp polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 7, la km 199+800m, în localitatea Călimănești. Polițiștii au ajunși la fața locului au constat că în evenimentul rutier este implicat un autocamion și un autoturism, traficul fiind blocat în totalitate", anunță IPJ Vâlcea.

La fața locului se află polițiștii Seriviciul Rutier, care efectuează cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

Accident MORTAL cumplit la Călimănești. Două persoane și-au pierdut viața

IPJ Vâlcea

Conducătorul TIR-ului este cetățean bulgar. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini de coșmar pe Valea Oltului, doi morți după ce un Audi s-a înfipt într-un TIR pe contrasens, la Călimăneşti