Antena Meniu Search
x

Două victime, între care un copil de 9 ani, transportate la spital, în urma unui incendiu izbucnit în Prahova: 11 persoane, evacuate

Pompierii prahoveni intervin, sâmbătă după-amiază, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu produs la un apartament din oraşul Mizil, trei etaje fiind evacuate. 

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 17:40

Conform datelor comunicate de ISU Prahova, incendiul s-a produs într-un apartament situat la primul etaj al unui bloc cu patru nivele. Casa scării a fost puternic inundată cu fum, astfel că etajele superioare au fost evacuate, fiind vorba despre 11 persoane, între care doi minori.

Pompierii acţionează şi pentru ventilarea spaţiilor inundate cu fum, arată sursa citată. În urma evaluării medicale, un bărbat în vârstă de 44 ani şi fiul său în vârstă de 9 ani au fost transportaţi la spital, prezentând suspiciune de intoxicaţie cu fum. De asemenea, mama minorului a fost asistată medical, ea suferind un atac de panică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două victime, între care un copil de 9 ani, transportate la spital, în urma unui incendiu izbucnit în Prahova: 11 persoane, evacuate