Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă ca să vadă "Suleiman Magnificul"

Europarlamentarul Cătălin Ivan făcut o declaraţie halucinantă pe contul său de Facebook, precizând că Liviu Dragnea ar fi suspendat o şedinţă să vadă un film.

de Redactia Observator

la 21.01.2018 , 17:06

Europarlamentarul Cătălin Ivan făcut o declaraţie halucinantă pe contul său de Facebook, precizând că, la un moment dat, Liviu Dragnea ar fi suspendat o şedinţă pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”.

El povesteşte că Liviu Dragnea a spuspendat o şedinţă de partid pentru a urmări serialul “Suleiman Magnificul”, concluzia sa fiind că filmul ar trebui interzis deoarece “naşte monştri” pe fondul lipsei de cultură. 

Articolul continuă după reclamă

“Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Văzându-i însă evoluţia, acel moment capătă o simbolistică nouă. După criza Shaidehh a urmat criza Plumb şi Shaidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncilă. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis pentru că, pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri”, a postat europarlamentarul pe Facebook

Ivan comentează ironic că, văzându-i evoluţia lui Dragnea, acest fapt capătă o altă simbolistică, precizând că Liviu Dragnea a ştiut cum să profite de "slăbiciunile" celor din jur.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Cătălin Ivan: Dragnea a suspendat o şedinţă ca să vadă "Suleiman Magnificul"