Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dragoş, tânărul de 18 ani care a murit alături de prietena sa în accidentul din Dolj, obişnuia să urce şi să se filmeze la volan încă de la 16 ani

O tragedie care ar fi putut să fie poate evitată. Accidenul şocant din Dolj, în care doi tineri de 18 ani şi-au pierdut viaţa, a scos la iveală o realitate tristă.

de Monica Palade

la 02.07.2022, 15:44

Vezi și

Dragoş, cel care se afla la volan, obişnuia să se filmeze urcând la volan fără permis, încă de la 16 ani, iar imaginile erau postate pe reţelele de socializare.

Implicat într-o urmărire ca în filme

În plus, în urmă cu doi ani, băiatul a fost implicat într-un scandal uriaş cu oamenii legii. A fost urmărit ca în filme prin Craiova de trei echipaje, după ce a refuzat să oprească la semnalele unui poliţist. Atunci, Dragoş luase maşina părinţilor, o Dacie Sandero, şi plecase la plimbare cu alţi doi prieteni, în vârstă de 15, respectiv 16 ani. Când a văzut că un poliţist i-a făcut semn să oprească, adolescentul a accelerat. Atunci, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

Acum, la doi ani, acelaşi tânăr este implicat în accidentul de vineri, 1 iulie, la primele ore ale dimineţii. Accidentul a avut loc în localitatea Dudovicești. Primele informaţii arată că şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina ar fi ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori. Cei doi nu au avut nici o şansă.

Pe acelaşi subiect

Trupul fetei aruncat zeci de metri

Oamenii au fost treziți de un zgomot asurzitor și de o bubuitură. Și au ieșit din case, pentru că au crezut că este cutremur. Când au ieșit, însă, au văzut scene de groază. Mașina, practic, s-a dezintegrat. Motorul a sărit de pe locul lui, iar elemente de caroserie și alte piese s-au împrăștiat pe sute de metri. Sub o portieră martorii l-au găsit pe tânărul de la volan, fără suflare. Iar scenele șocante continuă atunci când, câteva ore mai târziu, polițiștii au găsit, în spatele unui gard, și trupul fetei.

Au căutat acolo doar pentru că au fost alertați de lătratul necontenit al câinilor. Altfel, nici nu ar fi știut de la bun început că în mașină se aflau doi tineri. Apoi, oamenii legii au mai aflat că șoferul avea permis de doar două luni de zile, iar pe grupurile de trafic locale, oamenii se plângeau că băiatul obișnuia să facă liniuțe și să meargă cu viteză chiar prin carteiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dragoş, tânărul de 18 ani care a murit alături de prietena sa în accidentul din Dolj, obişnuia să urce şi să se filmeze la volan încă de la 16 ani