Antena Meniu Search
x

Droguri de 15.000 de euro, în maşina unor braşoveni. Au fost prinşi cu 1 kg de canabis şi 150 grame de cocaină

Două persoane au fost prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaină. Drogurile urmau să fie comercializate cu 15.000 de euro. Acestea erau ascunse în sistemul de sonorizare a mașinii.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 21:07

Au fost prinşi cu 1 kg de canabis şi 150 grame de cocaină

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov „au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc”.

Drogurile valorau 15.000 de euro

Vineri, persoanele cercetate „au fost depistate în flagrant delict în timp ce ar fi deținut în vederea comercializării, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) și 150 de grame de cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau”.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore, relatează Mediafax. Ulterior, persoanele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Droguri de 15.000 de euro, în maşina unor braşoveni. Au fost prinşi cu 1 kg de canabis şi 150 grame de cocaină