Antena Meniu Search
x

Droidcon Bucharest 2016, la a cincea editie în Capitală

Cel mai popular eveniment pe zona de tehnologie si servicii pe suport Android, droidcon Bucharest 2016, va avea loc in perioada 12-13 martie la Crystall Palace Ballrooms

Cel mai popular eveniment pe zona de tehnologie si servicii pe suport Android, droidcon Bucharest 2016, va avea loc in perioada 12-13 martie la Crystall Palace Ballrooms. 

In cadrul conferintelor vor fi prezenți specialisti din partea IBM, Facebook, Shazam, Intel, YPlan, Wasabi Code, Pollfish, Mobile Kinetics, Infinum, Contentful, ribot, BadRobot: ro.droidcon.com/en/program/speaker.

Dintre subiectele prezentate: data model/ APIs, Cloud Services, Android TV, Virtual Reality, Testing, Architecture, best practices s.a.

Evenimentul ofera o oportunitate unica pentru dezvoltatoare de decontare a cheltuielilor de participare la aceasta editie (in cuantum de pana in 330 euro) :http://15.droidcon.de/femalesponsorship.

Aceasta este a cincea editie in capitala, lansarea avand loc in anul 2011 si atrage in fiecare an sute de dezvoltatori, specialisti si pasionati de Android

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Droidcon Bucharest 2016, la a cincea editie în Capitală