Antena Meniu Search
x

"Drum lin spre ceruri Raul, de acum înger al Domnului". Raul, băiatul de 14 ani din Satu Mare găsit fără suflare de părinţi, va fi condus pe ultimul drum

Avea doar 14 ani şi toată viaţa înainte. Dar pentru Raul, totul s-a sfârşit într-o clipă inexplicabilă. Copilul a fost găsit fără viaţă de părinţi, îngrijoraţi că fiul lor nu s-a trezit să se ducă la şcoală.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 23:28

"Drum lin spre ceruri Raul, de acum înger al Domnului". Raul, băiatul de 14 ani din Satu Mare găsit fără suflare de părinţi, va fi condus pe ultimul drum - Presasm.ro

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru copilul, care visa la o carieră militară. Inima i se oprise cu câteva ore înainte de a fi găsit.

Altar de flori şi lumânări

Raul era elev în clasa a VIII-a şi făcea des sport şi mergea la sală pentru a se pregăti de admiterea la liceu. Uneori, se plângea de dureri în piept, iar specialiştii iau în calcul acum ca băiatul să fi avut o afecţiune cardiacă. Medicii legiști vor stabili cauzele decesului în urma efectuării autopsiei.

Acum părinţii au anunţat că Raul va fi condus vineri pe ultimul drum. Banca unde băiatul cu ochi luminoşi stătea a devenit altar de lumânări şi flori. Colegii şi prietenii l-au plâns în tăcere. ”În astfel de momente de adâncă durere și tristețe, cuvintele devin insuficiente pentru a exprima profunditatea compasiunii noastre. Pierderea unui copil este una dintre cele mai grele încercări prin care poate trece o familie, iar durerea pe care o resimțiți este cu adevărat inimaginabilă. În aceste clipe tulburătoare, este important să știți că nu sunteți singuri. Drum lin spre ceruri Raul, de acum inger al Domnului! Nu te vom uita niciodata!”, a spus Alina, potrivit Presa SM.

”Azi s-a înălțat la ceruri un înger, prea devreme te-ai dus Raul suferința părinților este de neimaginat, suntem în stare de șoc, nu ne vine sa credem că nu mai ești. Dar știm că de acolo de sus îți vei veghea părinții și fratele și surioarele tale. Nu se poate scrie in cuvinte durerea din sufletul unui părinte. Drum lin spre ceruri, condoleanțe părinților”, a spus Claudia.

Raul urmează să fie condus pe ultimul drum, vineri. ”Cei care doresc sa îl conducă pe ultimul drum pe îngerașul meu frumos, vă așteptăm joi, 14.03.2024, ora 18:00, la priveghiul din satul Necopoi, la capelă. Vineri, 15.03.2024, înmormântarea de la ora 13:00. Drum lin spre îngeri sufletul meu”, este mesajul familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Drum lin spre ceruri Raul, de acum înger al Domnului". Raul, băiatul de 14 ani din Satu Mare găsit fără suflare de părinţi, va fi condus pe ultimul drum