Antena Meniu Search
x

Drumul spre mare, mai simplu pentru posesorii de mașini electrice. Staţii de încărcare lângă restaurante, hoteluri sau chiar în benzinării

Maşinile electrice reprezintă viitorul. Şi cum sezonul estival se apropie cu paşi repezi, patronii de restaurante, hotelierii, dar şi bezinăriile de pe litoral s-au dotat deja cu infrastructura necesară. Turiştii pot găsi acum staţii de alimentare pentru maşinile electrice în Mamaia, dar şi în Portul Tomis. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 19.04.2021, 11:03

Vezi și

Nu doar că au devenit un trend pentru toţi iubitorii de autovehicule, dar maşinile electrice au câştigat teren şi datorită avantajelor pe care le oferă.

Ca la pompa de benzină, numai că nu curge nimic, decât curent. Şi în momentul când închidem se face verde aici şi verde aici.

Staţii de încărcare pentru maşinile electrice lângă restaurante, hoteluri sau chiar în benzinării

Procesul de încărcare durează 3 ore, iar şoferii pot conduce liniştiţi, apoi, peste 380 de kilometri. 

Ce v-a determinat să vă achiziţionaţi astfel de maşini electrice?

În primul rând economia, că nu mă mai duc la benzinărie din 4 în 4 zile şi nu mai trec pe acolo niciodată, curentul este mult mai ieftin decât combustibilul, motorină sau benzină.

Cei care vor să meargă la mare cu maşina electrică nu trebuie să îşi facă griji. Au fost montate staţii de încărcare pentru maşinile electrice lângă restaurante, hoteluri sau chiar în benzinării. Acest lucru nu îi bucură doar pe turiştii veniţi din ţară, ci şi pe managerii hotelurilor.

Andreea Filip, reporter Observator: Turiştii care vom veni în această vară pe litoral vor găsi la unităţile de cazare din nordul staţiunii Mamaia staţii de reîncărcare pentru maşinile electrice, pe care le pot folosi în mod gratuit, ca o facilitate din partea hotelierilor. 

Peste 2000 de maşini electrice, înmatriculate în România la finalul lui 2020

Pe lângă reducerea poluării, maşinile electrice vin şi cu alte avantaje. Unul dintre ele... oferă siguranţă sporită în timpul deplasărilor.

Îmi arată viteza citeşte semnele de circulaţie şi dacă se apropie un sens giratoriu şi îmi arată semnul de 30 la oră îmi frânează cum zice pe semn.

Maşina o simţi, e la fel, numai că o simţi mai uşor de condus.

La finalul anului trecut, peste 2000 de maşini electrice au fost înmatriculate în România, iar cererea este în continuă creştere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Drumul spre mare, mai simplu pentru posesorii de mașini electrice. Staţii de încărcare lângă restaurante, hoteluri sau chiar în benzinării