Antena Meniu Search
x

Video Razii în toată ţara, de Paşte. Peste 300 de radare îi vor vâna pe şoferii care încalcă legea în zilele de sărbătoare: "Să aibă răbdare"

Paștele vine la pachet și cu aglomerație pe şosele. Aviz şoferilor rebeli. Cei care se grăbesc prea tare spre distracţie ar putea fi traşi pe dreapta de echipajele de poliţie. Poliţiştii au scos deja în trafic toate radarele din dotare. Mai mulţi conducători auto s-au ales cu amenzi şi chiar cu dosare penale după ce au fost prinsi băuţi sau drogaţi la volan. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 28.04.2024, 20:23

Vezi și

Aproape 25.000 de angajaţi MAI - poliţişti, jandarmi şi pompieri - sunt pe teren în acest zile. Şoferii care s-au întors de la mare au dat nas în nas cu agenţii de la rutieră la podul de la Feteşti. Pentru unii distracţia s-a terminat brusc când aparatele de testare a substanţelor interzise i-au dat de gol.

Un alt şofer a plătit scump distracţia

Un alt şofer a plătit scump distracţia. A rămas fără permis pentru 3 luni şi are de plătit aproape 5.000 de lei amendă, după ce poliţiştii l-au prins conducând beat pe o şosea din Bacău cu 143 de km la oră.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt IGPR: Mulţi dintre conducătorii auto invocă graba atunci când vorbim de depăşirea vitezei legale dar pentru ceilalţi conducători auto care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau substanţe interzise, aici putem vorbi doar de inconştienţă. 

Peste 300 de radare îi vor vâna pe şoferi

Peste 300 de radare îi vor vâna pe şoferii care încalcă legea în zilele de sărbătoare. Agenţii fac verificări şi din aer. 

Ana Grigore, reporter Observator: Şoferii sunt monitorizaţi atent în această perioadă, inclusiv cu elicoptere, care survolează în aer în zonele cele mai aglomerate şi detectează rapid pe cei care încalcă limita legală de viteză. 

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt IGPR: Noi le recomandăm să aibă răbdare, să respecte toate indicatoarele şi indicaţiile poliţiştilor prezenţi în teren.

Razii nu sunt doar pe şosele. Poliţistii i-au luat în vizor şi pe cei care petrec în Centrul Vechi. Trei tineri au dosare penale pentru consum şi trafic de droguri. Agentii au dat sancţiuni de 17.000 de lei într-o seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Razii în toată ţara, de Paşte. Peste 300 de radare îi vor vâna pe şoferii care încalcă legea în zilele de sărbătoare: "Să aibă răbdare"