Antena Meniu Search
x

Video Drumuri de 3 minute făcute în 30 de minute. Bucureştenii s-au enervat pe aglomeraţia de Sărbători: "La anul cred că Moşul nu mai sunt eu"

Ambuteiajele şi aglomeraţia au devenit tradiţie de sărbători. În oraşele din ţară, a fost trafic greu pe marile bulevarde şi în jurul mall-urilor. Cei care au vrut să facă ultimele cumpărături înainte de Crăciun. NU au scăpat de haos nici în magazine. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.12.2023, 20:14

Vezi și

Nicio sărbătoare fără șosele aglomerate, nervi întinși la maximum și goana după ultimele cumpărături. În București nu au mai existat ore de vârf, toată ziua a fost haos.

"1,2 kilometri în 25 de minute. maxim 10 minute, 5 minute la drumul acesta".

Aglomerația s-a simțit cel mai tare în zona de nord a orașului, acolo unde aplicațiile de trafic au fost roșii. Dar greu s-a circulat și la ieșirile din Capitală.

"De 10-20 de ani ne-am săturat de aglomerație, dar nu se face nimic."

Pe acelaşi subiect

Centrele comerciale au fost punctele de atracţie ale zilei.

Aglomeraţie a fost și în orașele mici

Cosmina Balint, reporter Observator: La mall-urile din Capitală, parcările subterane sunt pline. Și la fel este și în magazine. Foarte mulți clienți au ales să vină astăzi la cumpărături, în speranța că vor evita aglomerația, mai ales că zilele viitoare marile centre comerciale vor lucra după un program scurt.

"La anul cred că Moșul nu mai sunt eu."

Aglomeraţie a fost și în orașele mici. După ce s-au călcat în picioare pentru a umple coșurile în magazine, claxoanele și nervii au continuat la ieșirea din parcare.

Cosmina Balint, reporter Observator: În mod normal, la altă oră, cât v-ar lua acest traseu?

Șofer: Trei minute, până aici în Băneasa.

Cosmina Balint, reporter Observator: Și acum?

Șofer: Mai mult de jumătate de oră.

Cei care nu au vrut să se lovească de aglomerație, au ales să aștepte acasă curierii firmelor de livrări. Cu emoţii că poate nu vor ajunge cadourile în timp util.

În zilele de 21, 22 și 23 decembrie, unele magazine vor avea program prelungit. În schimb, în Ajun și în zilele de Crăciun fie vor închide mai devreme, fie nu vor deschide deloc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Drumuri de 3 minute făcute în 30 de minute. Bucureştenii s-au enervat pe aglomeraţia de Sărbători: "La anul cred că Moşul nu mai sunt eu"