Antena Meniu Search
x

"Dumnezeu sa te ierte, copile". Daniel, un jandarm de doar 21 de ani, a murit după ce o mașină a dat peste el, în Suceava

La doar 21 de ani, inima lui Daniel a încetat să mai bată, după ce a fost victima unui accident pe un bulevard din Suceava.

de Monica Palade

la 03.09.2022, 16:22

Tânărul, fost elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, a fost lovit de o mașină, condusă de un tânăr de 26 de ani, în apropierea unei treceri de pietoni din oraș. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

În această seară, in jurul orei 21:45 pe un bulevard central din municipiul Suceava, între cartierele Centru și Burdujeni s-a produs un accident rutier mortal soldat cu decesul unui pieton de 21 ani. Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție. Șoferul implicat în eveniment, un bărbat de 26 ani, este în custodia polițiștilor, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

Vestea morții a căzut ca un trăsnet printre colegi, apropiați și oameni obișnuiți. "Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava își exprimă regretul față de dureroasa pierdere a fostului elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni, Munteanu Daniel, care își executa stagiul de practică în cadrul unității noastre. Acesta și-a pierdut viața într-un accident rutier la vârsta de doar 21 de ani. În aceste clipe de tristețe, transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Dumnezeu să îl odihnească!", scrie Jandarmeria Suceava.

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu sa te ierte, copile"

„Mult prea devreme, destinul unui tânăr s-a sfârșit într-un mod tragic, în seara de vineri, 02.09.2022. Elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni, tânărul MUNTEANU Daniel și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier care s-a petrecut în municipiul Suceava. Întregul colectiv al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanțe și multă putere în a trece peste această grea încercare. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

„Păcat, un băiat foarte tânăr. Dumnezeu să-l ierte!” „Dumnezeu să îl odihnească alături de îngeri!Prea tânăr a plecat..Condoleante familiei!”, „Dumnezeu sa te ierte copile și sa te aseze alături de îngeri!!!”, „Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină ! Condoleanțe!”, „Condoleanțe familiei D-zeu să-l ierte și să-i de-a odihnă veșnică!”, „Dumnezeu să îl odihnească în pace și să îi mângâie familia zdrobită de durere!”, „Doamneee ....Să ne ferească D-zeu pe toti de o așa durere. Condoleanțe familiei și putere să treacă cu bine peste asemenea pierdere.....D-zeu să-l odihnească în pace!!!!”, „Mult prea dureros,greu pentru familie! DUMNEZEU SĂ-L AIBĂ ÎN PAZA SA!”, „MARE TRAGEDIE!!! PUTERE FAMILIEI GREU INCERCATE, DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ASEZE LA DREAPTA SA!”, „Dumnezeu să te ierte prieten bun și drag. Nu te voi uita niciodată!”, sunt doar câteva din mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Dumnezeu sa te ierte, copile". Daniel, un jandarm de doar 21 de ani, a murit după ce o mașină a dat peste el, în Suceava