Antena Meniu Search
x

Video După ce a rămas fără permis, Diana Şoşoacă s-a mai ales cu o sancţiune

Diana Şoşoacă a fost oprită ieri de un echipaj de poliţie, în timp ce gonea cu 110 km/h oră într-o zonă cu limita de 40 km/h. Senatoarea a rămas fără permis pentru 3 luni şi a fost amendată cu 1.500 de lei. Ea s-a dat jos din maşină şi a mers la geamul poliţiştilor pe care i-a ameninţat şi insultat, susţinând că i-au făcut o nedreptate şi dând vina pe sistemul care vrea să o oprească din campanie electorală. Astăzi, Şoşoacă s-a mai ales cu încă o sancţiune.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 13:09

Vezi și

Amendă după amendă pentru senatoarea Diana Şoşoacă. După ce ieri a rămas fără permis din cauza vitezei, astăzi a fost amendată şi pentru că le-a vorbit urât agenţilor care au oprit-o în trafic. Senatoarea a fost prinsă în Buftea în timp ce gonea cu 110 kilometri pe oră, pe un tronson cu limită de 40 de kilometri pe oră. Aşa că pe lângă amenda de 1.500 de lei, Diana Şoşoacă a rămas pieton timp de 3 luni.

”Având în vedere afirmaţiile şi expresiile proferate, la adresa poliţiştilor rutieri, de către femeia sancţionată la data de 10 martie a.c., pentru depăşirea limitei maxime de viteză,  poliţiştii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancţiunea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, precizează IPJ Ilfov, potrivit news.ro.

Diana Şoşoacă, prinsă cu viteză triplă faţă de cea legală pe DN7

Conform articolului invocat, constituie contravenţie săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora.

Pe acelaşi subiect

Duminică IPJ Ilfov anunţa, referitor la Dina Şoşoacă, că, în jurul orei 11:59,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h

Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au amendat femeia cu 1.485 lei şi i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile.

Senatorul Diana Şoşoacă a insultat poliţiştii şi i-a amenintat că le va face plângere penală, negând că ar fi mers cu viteză şi refuzând să semneze procesul verbal, iar ca de obicei, a filmat şi postat pe Facebook întreaga scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » După ce a rămas fără permis, Diana Şoşoacă s-a mai ales cu o sancţiune