Antena Meniu Search
x

Video Diana Șoșoacă și-ar fi pedepsit soțul după ce l-a văzut dansând cu altă femeie. Anul trecut, bărbatul o îndemna să își trateze "crizele de isterie": "Ia pastile!"

Controversata senatoare Diana Şoşoacă şi-a dat afară soţul din SOS România, partidul pe care îl conduce. Pretinde că este un rău necesar - bărbatul, prim-vicepreşedintele formaţiunii, ar fi şantajat de servicii secrete. Nu-i nimic adevărat, răspunde Silvestru, cel în cauză. Surse din lumea politică spun, însă, că ar fi o răzbunare... pentru trădare. În mijlocul conflictului, analiştii politici spun că pentru Diana Şoşoacă şi partidul ei orice scandal ar putea însemna voturi în plus.

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 19:11

Vezi și

Zvonurile spun că scandalul din familia Şoşoacă a pornit de la o filmare. Soţul senatoarei pare că se simte bine în timp ce dansează cu altă femeie. În faţa partidului, însă, Diana Şoşoacă a invocat alte motive pentru divorţul politic.

  • Diana Şoşoacă, preşedintele SOS: Pentru a putea salva sufletul unui om şi viaţa lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să îl suspend din funcţia de prim-vicepreşedinte.
  • Marius Gîrlaşiu, reporter Observator: Ameninţat cu excluderea din partid de soţia sa, senatoarea independentă Diana Şoşoacă, Silvestru Şoşoacă susţine că nu a fost victima unor acţiuni de intimidare sau de şantaj din partea serviciilor secrete. Mai mult decât atât, Silvestru Şoşoacă, prim-vicepreşedintele SOS România, susţine că soţia sa profită electoral de acest scandal pentru a se victimiza într-un an electoral cu patru rânduri de alegeri.
  • Silvestru Şoşoacă: Nu înţelegeţi că nu poate să mă suspende din partid? E o glumă proastă în cel mai bun caz. Cine citeşte statutul va vedea că nu pot fi suspendat decât de către congres. 

Analiştii politici văd şi alte motive în spatele conflictului.

  • Bogdan Chirieac, analist politic: Scandalul este motorul campaniei sale electorale. Indiferent ce scandal ar provoca doamna senator Diana Şoşoacă sau partidul domniei sale, lucrul acesta nu numai că nu îi va dăuna în campania electorală. Dimpotrivă! 
Pe acelaşi subiect

Diana Şoşoacă a fost în centrul controverselor încă de când şi-a început cariera politică

A purtat botniţă în Parlament în semn de protest faţă de autorităţile care au făcut masca de protecţie obligatorie în timpul pandemiei. A participat ostentativ la recepţiile Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi l-a criticat agresiv pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Şi certurile cu fostul aliat, preşedintele AUR, George Simion, au dus-o în centrul atenţiei.

Cele mai recente sondaje arată că Diana Şoşoacă se bucură de 15% din intenţia de vot pentru alegerile prezidenţiale. Partidul ei, însă, este la limita pragului electoral care îi permite să intre în Parlament.

  • Bogdan Chirieac, analist politic: Dacă va avea, cât de cât, o structură în teritoriu există şanse ca partidul doamnei senator Şoşoacă să intre în Parlamentul României, să facă pragul celor 5%. Darea afară a soţului dânsei din partid îi va aduce noi votanţi.

Nu este prima dată când familia Şoşoacă se ceartă în public

A devenit viral scandalul transmis live pe Facebook chiar de senatoare, care îi ordona soţului să plătească mai repede la o benzinărie. Anul trecut, Diana şi Silvestru Şoşoacă şi-au aruncat vorbe grele pe un grup de WhatsApp al partidului.

  • Silvestru Şoşoacă: "Tot nu încetezi cu crizele astea de isterie, Diana? (...) Iarăşi ai căzut psihic? Tratează-te, ia pastile!" 
  • Diana Şoşoacă: "Dragă, Silviu, din acest moment îţi revoc toate atribuţiile pe care le ai şi sesizez comisia de disciplină cu cazul tău".
  • Silvestru Şoşoacă: Alea sunt nişte mesaje vechi, de nu ştiu câtă vreme, nu sunt noi. Sunt răutăţi pe care le aruncăm unii altora când ne enervăm unii pe alţii, nu? Sunt normale, sunt banale.

Soţul Dianei Şoşoacă spune că actualul conflict politic cu soţia nu se va răsfrânge şi asupra vieţii de cuplu.

  • Silvestru Şoşoacă: Dar de ce să divorţăm? Adică nu putem avea nişte divergenţe peste care să nu trecem?
  • Diana Şoşoacă, preşedintele SOS: Să ţineţi minte o vorbă din bătrâni! Femeia te ridică, te coboară! Bărbatul, însă, este stâlpul casei! Ţineţi aproape cu toţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri politice » Diana Șoșoacă și-ar fi pedepsit soțul după ce l-a văzut dansând cu altă femeie. Anul trecut, bărbatul o îndemna să își trateze "crizele de isterie": "Ia pastile!"