Antena Meniu Search
x

După o ceartă cu iubita, un bărbat din Ploieşti a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în piept

Un bărbat de 53 de ani din Ploieşti a încercat, vineri seară, să-şi ia viaţa după o ceartă cu iubita sa. Omul s-a împuşcat în piept cu un pistol pentru care nu avea permis de port armă, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 22:51

După o ceartă cu iubita, un bărbat din Ploieşti a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în piept
După o ceartă cu iubita, un bărbat din Ploieşti a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în piept - Profimedia

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă care intervenea la o solicitare cu privire la o persoană posibil împuşcată.

Bărbatul nu avea permis de port armă

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 53 de ani care prezenta o plagă la nivelul pieptului. Totodată, poliţiştii au identificat în locuinţa acestuia un pistol tip revolver, model vechi, supus notificării, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor", informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru AGERPRES, că bărbatul se certase cu iubita lui şi a încercat să se sinucidă.

Pe acelaşi subiect

El nu avea permis de port armă, arată sursele citate.

Bărbatul în cauză a fost transportat în stare conştientă la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, urmând să fie stabilite cauzele şi împrejurările producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » După o ceartă cu iubita, un bărbat din Ploieşti a încercat să-şi pună capăt zilelor şi s-a împuşcat în piept