Antena Meniu Search
x

Un italian a luat un român pe capotă, la Iaşi, după ce s-au certat

Imagini ca-n filme au fost surprinse în traficul din Cluj-Napoca. Un om este filmat pe capota unei maşini care este condusă în mare viteză pe străzile din oraş.

Vezi și

Imagini ca-n filme au fost surprinse în traficul din Cluj-Napoca. Un om este filmat pe capota unei maşini care este condusă în mare viteză pe străzile din oraş. Câteva zeci de metri a fost agăţat de autoturism. Şoferul, care cel mai probabil se certa cu bărbatul pe care l-a cărat pe capotă, a oprit abia în faţa poliţiştilor.

De capota maşinii sale este agăţat un bărbat, însă acest şofer nu pare dispus să oprească. Pentru a scăpa de cel cu care intrase în conflict cu puţin timp înainte, întoarce violent maşina. Încercă să-l arunce pe asfalt. Nu reuşeşte însă şi îşi continuă drumul, cu bărbatul pe capota automobilului.  

Abia după câţiva metri, bărbatul coboară. Însă şoferul nu pare prea îngrijorat de starea lui. Demarează şi încearcă să-şi piardă urma în trafic. Fără succes. Este urmărit chiar de cel care a surprins scena. Martorul a început urmărirea pe cont propriu. A povestit însă pe internet că ţinea permanent legătura cu poliţiştii. Ei i-ar fi dat voie să treacă pe roşu la semafor. Cu grijă, a menţionat acesta. 

La volan maşinii era un cetăţean italian, care a fost dus la audieri. Deşi martorul care a anunţat incidentul la 112 vorbea despre un accident cu fugă, poliţiştii au descoperit altceva.

O ceartă care s-ar fi putut încheia dramatic. Până în acest moment, niciunul dintre cei doi bărbaţi nu a depus plângere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un italian a luat un român pe capotă, la Iaşi, după ce s-au certat