Antena Meniu Search
x

Video Durere mare la înmormântarea Mihaelei Galani. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în sicriu alb și rochie de mireasă

Au fost momente de durere la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța, la înmormântarea Mihaelei Galani, tânăra de 33 de ani care a avut parte de o moarte fulgerătoare. Zeci de oameni s-au adunat să o conducă pe ultimul drum pe cea a cărei inimă a încetat să mai bată mult prea repede. Apropiații Mihaelei au împrăștiat mii de petale pe treptele Catedralei Arhiepiscopale "Sf. Ap. Petru și Pavel", înainte de a o scoate afară. 

de Redactia Observator

la 05.01.2022, 12:33

Vezi și

Pe 3 ianuarie, inima Mihaelei Galani a încetat să mai bată, la doar 33 de ani. Tânără, frumoasă şi strălucitoare, Mihaela era imaginea unei afaceri cu încălţăminte la comandă, una de succes atât în Constanţa, cât şi în alte oraşe în care familia ei deschisese magazine. Printre cunoscuţi, tânăra era întruchiparea succesului. Însă viaţa ei nu a fost deloc uşoară.

De multă vreme se lupta cu mai multe probleme grave de sănătate, iar în urmă cu un deceniu trecuse printr-un transplant de rinichi. Și tot în urmă cu câţiva ani îşi pierduse fratele geamăn, o durere peste care n-a reuşit să treacă nimeni din familie.

Mihaela a ezitat să se retragă, în ciuda suferinței provocate de boală

Suferinţa care devenise parte din viaţa ei nu a făcut-o însă să se retragă. S-a implicat cu tot sufletul în afacerea cu pantofi pentru femei, construită de părinţi. Conturile de pe reţelele de socializare s-au umplut cu mesaje emoţionante. O mulţime de trandafiri şi lumânări au apărut pe treptele magazinului care a fost închis, în semn de respect.

Pe acelaşi subiect

Moartea tinerei de 33 din Constanța a fost fulgerătoare

Mihaela Galani, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită inconștientă în mașina sa, fiind transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

"Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele... Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze... Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi... Chiar nu știu", scria pe Facebook Monixa, om de presă din Constanța, imediat după deces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Durere mare la înmormântarea Mihaelei Galani. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum în sicriu alb și rochie de mireasă