Antena Meniu Search
x

Galerie foto Duster al Poliţiei, făcut zob într-un accident cu un BMW, în zona Pasajului Grigorescu din Capitală. O şoferiţă a ajuns la spital

Accident grav în zona Pasajului Grigorescu din București. O autospecială a poliţiei se afla în misiune şi avea semnalele pornite, când în circumstanţe încă cercetate, s-a izbit cu putere de un BMW, condus de o femeie, care a ajuns la spital. Traficul este îngreunat.

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 17:43

Un accident rutier a avut loc în zona Pasajului Grigorescu la intersecția Splaiul Independenței cu bulevardul Nicolae Grigorescu, unde o autospecială Dacia Duster aparținând IPJ Ilfov a intrat în coliziune cu un autoturism BMW, relatează infotraficromania.ro.

Traficul rutier este îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor. În urma impactului, o femeie de 26 ani, a fost transportată la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Duster al Poliţiei, făcut zob într-un accident cu un BMW, în zona Pasajului Grigorescu din Capitală. O şoferiţă a ajuns la spital