Antena Meniu Search
x

Surpriză după protestul cu scandal de la Delfinariul din Constanța! Activiștii sunt acuzați de ”eco-terorism”

Activiştii care au protestat la Delfinariu sunt acuzaţi de directorul instituţei de eco-terorism. Iar la început de săptămână, după ce se vor veni analizele apei din bazin şi ale delfinilor, şefii Delfinariului sunt hotărâţi să facă plângere penală.

Vezi și

Activiştii care au protestat la Delfinariu sunt acuzaţi de directorul instituţei de eco-terorism. Iar la început de săptămână, după ce se vor veni analizele apei din bazin şi ale delfinilor, şefii Delfinariului sunt hotărâţi să facă plângere penală. Ei se tem că cineva ar putea otrăvi delfinii şi au instituit alertă de gradul zero. Tinerii care s-au aruncat ieri în apă cer însă ca Ni-Ni şi Chen-Chen să fie eliberaţi.

Protestatarii fac parte dintr-o organizaţie cu acţiuni împotriva folosirii animalelor în scop de divertisment.

Unul dintre ei, olandezul Peter Janssen, e liderul grupării şi e cunoscut în lume. În Spania, a pătruns chiar în arenă ca să oprească o coridă.

Ieri, Peter şi tovarăşii lui români au fost scoşi din sală cu poliţia şi amendaţi cu 1500 de lei fiecare, pentru tulburarea şi ordinii publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Surpriză după protestul cu scandal de la Delfinariul din Constanța! Activiștii sunt acuzați de ”eco-terorism”