Antena Meniu Search
x

Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ care a reuşit să fugă chiar când era încătuşat

Suspectat că este autorul mai multor furturi din autoturisme, bărbatul a fost văzut în trafic de oamenii legii.

Vezi și

Suspectat că este autorul mai multor furturi din autoturisme, bărbatul a fost văzut în trafic de oamenii legii. După o urmărire ca-n filme, oamenii legii l-au oprit. Cu ajutorul unor complici, suspectul a fugit însă de sub nasul poliţiştilor.

Cu poliţiştii pe urmele sale, suspectul fuge mâncând pământul! A reuşit să scape de sub nasul oamenilor legii, după o cursă nebună pe străzile din Timişoara!

Martorii povestesc îngroziţi scenele uluitoare. Totul a început după ce oamenii legii l-au identificat la volanul unui bolid de lux pe bărbatul suspectat de mai multe furturi din autoturisme. 

L-au somat să oprească, însă bărbatul a călcat pedala de acceleraţie. Cu poliţiştii pe urmele sale, suspectul a încercat să se facă nevăzut în trafic. Ghinion, însă!

Pe acelaşi subiect

Încolţit, fugarul a lovit mai multe maşini. A fost imobilizat de poliţişti. Chiar în momentul în care era încătuşat, a fost ajutat de mai mulţi complici să scape. 

În timpul încăierării, un poliţist a fost lovit. Suspectul şi salvatorii săi au fugit. Mascaţii au cercetat casa în care s-ar fi ascuns nelegiuiţii. Au găsit un pistol cu gloanţe de cauciuc, dar nici urmă de suspecţi. Au ridicat însă trei persoane, pe care le-au dus la audieri în calitate de martori.

Fugarul şi complicii săi sunt în continuare căutaţi de oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ care a reuşit să fugă chiar când era încătuşat