Antena Meniu Search
x

Video E forfotă mare în ateleriul de turtă dulce din Sebeş. Zeci de copii s-au transformat în ajutoarele lui Moş Crăciun

Zeci de copii din Sebeş s-au transformat în ajutoare ale Moşului. Supravegheaţi de voluntari ceva mai mari decât ei, aceştia gătesc de zor turtă dulce, într-un atelier special. Toate dulciurile care ies din mâinile lor vor fi vândute la un târg de Crăciun, iar banii vor ajunge la alţi copii, care chiar au nevoie de ajutor în timpul Sărbătorilor.

de Redactia Observator

la 27.11.2021, 08:42

Vezi și

La atelierul de turtă dulce veselia este în toi. Ajutoarele Moşului s-au apucat deja de gătit. Brăduţi, oameni de zapadă şi multe alte figurine decupate cu grijă prind apoi culoare datorită cofetarilor mai experimentaţi.

Toate dulciurile făcute aici vor fi vândute în cadrul unui târg de Crăciun. Banii vor fi donaţi unei cauze caritabile. Printre voluntari se numără atât elevi de clasa pregătitoare, cât şi studenţi. "Fiecare turtă pe care noi o vindem are un mesaj special, are o mulţumire pentu cei ce o cumpără şi un mod de a le spune că prin ceea ce noi facem şi ei ne ajută să ducem mai departe au făcut o faptă bună", a declarat Anamaria Dahinten - coordonator. Anul acesta, banii strânşi din vânzarea de turtă dulce vor ajunge la mai multe familii nevoiaşe, dar şi la un spital de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » E forfotă mare în ateleriul de turtă dulce din Sebeş. Zeci de copii s-au transformat în ajutoarele lui Moş Crăciun